خالبرداری
از خال های رنگی و تیره صورتتان ناراضی هستید؟ دنبال پزشک و متخصصی متبحر برای برداشتن خال های خود هستید؟ برایتان این سوال پیش نیامده است که خال ها چگونه تشکیل می شوند؟ و راه های از بین بردن آن چگونه است؟
خال چیست و چگونه بوجود می آید؟
خال ها اضافه های پوستی هم سطح پوست یا برجسته بر روی پوست هستند که ابتدا بصورت ضایعاتی قهوه ایی رنگ دیده می شوند و پس از مدتی بزرگتر و پررنگتر می شوند، خال از تکثیر بیش از حد سلول های رنگدانه ساز ( یا همان ملانوسیت ) و غیر رنگدانه ساز ( یا همان کراتینوسیت ) در اشکال و اندازه های مختلف در صورت و بدن هر شخصی بوجود می آید.
انواع خال
– مادرزادی
خال های مادرزادی خال هایی هستند که قطرشان بیشتر از حد عادی هستند و مستعد بدخیمی می باشند، این نوع خال ها باید در همان لحظات اولیه بعد از تولد باتوجه به تشخیص پزشک متخصص برداشته شود اما خال های کوچک احتمال بدخیمی کمتری دارند.
– اکتسابی
این خال ها معمولا بی خطر هستند و همزمان با بالا رفتن سن بوجود می آیند، این خال ها باتوجه به اینکه خطری برای سلامتی محسوب نمی شود تا هر زمانی که تشخیص سرطانی بودن داده نشود اجباری برای برداشتن ندارد.
روش های برداشتن خالبرداری
– سوزاندن خال : سوزاندن خال یکی از روش های قدیمی برای از بینن بردن خال های می باشد که در این روش خال را با دستگاه کوتر بوسیله گرمای تولید شده از جریان برق می سوزانن ولی این روش به دلیل ایجاد حفره هایی برروی پوست فرورفتگی هایی مانند چاله ایجاد می کند اما در حال حاضر با استفاده از دستگاه های جدید سوزاندن خال کمتر از قبل عوارض دارد.